Szolgáltatások, árak


Szolgáltatások, árak

Áraink bruttó árak. A bérlettel bármelyik órán részt vehettek! 1 alkalom: 1.300,- Ft 5 alkalmas bérlet 6.000,- Ft (1.200,- Ft/alkalom, az első felhasználástól 1 hónapig érvényes) 10 alkal...

Részletek

Szolgáltatások, árak


Edzések 

Célod a fogyás vagy az átalakulás? Ha a hosszú távon tartható “okos fogyást” választod mozgással és életmód váltással, szakember segítségével, akkor a Homefit teremben lévő edzésprogramjait ajánlom Neked, amit végezhetsz a teremben vagy otthon is online.  Fit Camp, Zsírégető, Súlyzós zsírégető és Power Camp edzéseim közül választhatsz. Változatos, teljes testet átmozgató edzések, amin garantáltan nem fogsz unatkozni! 

 

1 alkalom: 1.300,- Ft
5 alkalmas bérlet  6.000,- Ft (1.200,- Ft/alkalom, az első felhasználástól 1 hónapig érvényes)
10 alkalmas bérlet  11.000 (1.100,- Ft/alkalom, az első felhasználástól 2 hónapig érvényes)
Gyerek belépő 800,- Ft (9 éves kor felett, csak a családi edzéseken történő részvételre jogosít!)

Figyelem! A Deep Iron óránkra 500,- Ft-ot pluszban kell fizetni, mert 15 főre korlátozott és speciális súlyzókészlettel végezzük!

Étrendi ajánlás, táplálkozási tanácsadással 

1 órás általános táplálkozási vagy sporttáplálkozási tanácsadás, ahol segítséget kapsz, hogy milyen gyakran, milyen tápanyagokból álló ételeket kellene enned, mennyi a napi kalória- és tápanyagszükségleted és hogyan tudod ezeket beilleszteni a hétköznapjaidba, az edzések és meccsek/versenyek mellett. Ezenkívül személyre szabott étrendi ajánlást írunk Neked. Előtte viszont étrendi naplót kérünk Tőled, hogy lássuk mik a hibáid és hogyan tudunk leghatékonyabban segíteni! Továbbá személyre szabott Herbalife táplálkozási programjavaslatot is készítünk Neked.

9.000,- Ft

Testösszetétel mérés 

Megtudhatod a tested zsír %-àt, izom-, csont-, vìz és zsigeri zsír tömegét, valamint biológiai életkorodat, továbbá személyre szabott táplálkozási tanácsokkal látunk el!

1.000,- Ft

Testsúly csökkentő program 

Életmód váltó programjaim szakértő segítséget nyújtanak Neked, hogy ne maradj egyedül a diéták és edzésprogramok útvesztőjében. Ha célod a fogyás, nemcsak a kilók vesztésére, hanem testösszetételed változására is nagyon oda kell figyelned.

Ezért már az első alkalommal testösszetétel méréssel kezdünk, melynek során megtudhatod:
– testsúlyodat
– testzsír %-odat
– izomtömegedet
– zsigeri zsírod mennyiségét

Kérek Tőled 3 napos táplálkozási naplót, amiből kiderül számomra pár nagyon fontos dolog, hogy alapvetően hol hibázol. Ezután adok Neked egy étrendi ajánlást, ami útmutatóul szolgál a mindennapi étkezéseidhez. Ezt a Te életritmusod, ízlésed szerint készítjük el, hogy tartható legyen!

A testmozgást be kell kapcsolnod a hétköznapjaidba. Gyere el edzéseimre, ahol zsírégető kardio blokkokat ötvözök erősítő gyakorlatokkal. Így a fogyás, tehát a zsírveszteség mellet tónusosabbá tudsz válni az izomzatod építésével.

Első konzultáció és tanácsadás + 10 alkalmas edzés bérlet: 19.000,- Ft

 
Vissza az előző oldalra!
Homefit fitnesz terem - Magyar