Elérhetőségek

Homefit fitnesz terem

Cím: 9700 Szombathely,
Zanati út 4/A
Telefon:
+36208007676
Mobil:
+36208007676
E-mail:
lilla509@gmail.com
További információk

Tulajdonos, vezető

Horváth Lilla

email: lilla509@gmail.com

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

A Homefit terem csak a csoportos órák időpontjában tart nyitva!Online edzések

Online aerobic és zsírégető

Online aerobic és zsírégető

Ha otthonról szeretnél velünk edzeni, most erre is van lehetőséged, ugyanis elindult a Homefit vadonatúj online edzése! 

Heti két edzéssel várunk, hétfőnként aerobic, szerdánként pedig zsírégető óráinkon tudsz részt venni. Az edzéseket zárt Facebook csoportban tartjuk, melyhez havi 5.000,- Ft-os díjért kaphatsz hozzáférést. Az élő videókat bármikor vissza tudod nézni, így hetente többször is megcsinálhatod ugyanazt az edzést! 

Az otthoni sportoláshoz nincs szükséges másra, mint egy polifoamra, sport ruhára, törölközőre és innivalóra, meg egy nagy adag elszántságra! (Ha van kis kézi súlyzód, azt is készítsd elő, ha nincs, akkor 2 db 0-5 literes vízzel teli palack is jó lesz!)

Hogyan tudsz csatlakozni az edzésekhez?

A havidíj befizetése után a Facebook-on keresd meg az "Online aerobic és zsírégető edzés" nevű zárt csoportot, és jelentkezz, hogy csatlakozni szeretnél, és az admin beenged a csoportba. Itt láthatod élőben az edzéseket, valamint vissza is tudod őket nézni, ha esetleg lemaradtál!

Figyelem! A havi díj mindig adott hónap 1-től a hónap utolsó napjáig érvényes, ha hónap közepén csatlakozol, akkor is annak a hónapnak a végéig leszel részese a csoportnak! 

 Ár: 5 000 Ft / /hó
/hó

Vissza az előző oldalra!
Homefit fitnesz terem - Magyar