Elérhetőségek

Homefit fitnesz terem

Cím: 9700 Szombathely,
Zanati út 4/A
Telefon: +36208007676
Mobil: +36208007676
E-mail: lilla509@gmail.com
További információk

Tulajdonos, vezető

Horváth Lilla

email: lilla509@gmail.com

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

A Homefit terem csak a csoportos órák időpontjában tart nyitva!Edzőink

Keszei Zsuzsanna

Keszei Zsuzsanna

Keszei Zsuzsanna vagyok, életmód tanácsadó és fitnesz-testépítés sportoktató. Munkahelyi pályafutásom nagy részét az állami szektorban töltöttem és mindvégig nagy álmom volt, hogy a hobbim legyen a hivatásom. Gyermekként a fejembe vettem, hogy az emberek egészségét akarom javítani, valamint segíteni súlyproblémákkal küzdőknek egészséges keretek között fogyási céljaik megvalósításában. Ez a gyerekkori álmom az évek során csak erősödött. Életmód tanácsadó és terapeuta diplomámat 2008-ban szereztem és hosszú időn keresztül szeretteim, barátaim körében használtam az egyetemen és a későbbiekben megszerzett tudást. Majd pontosan az ő hatásukra kezdtem el hivatalosan is foglalkozni az emberek egészségével. Vendégeim 80 %-a azzal a célkitűzéssel keres fel, hogy fogyni szeretne és nagyjából 20 %-uk akar erősödni, súlyt (izmot) felszedni. Az első találkozáskor gyakran felmerülnek egyéb problémák is, amelyeket szintén orvosolni szoktunk, ilyenek például az enerváltság, alvászavar, elalvási gondok, éjszakai felébredés, hormonális problémák és számos más tünet. Szerencsére óriási sikereket érünk el, közös munkával és együttműködéssel. Az egészséges, genetikai táplálkozás a siker 70 %-át jelenti. A maradék 30 % pedig a sport. Tehát az egészséges és tudatos étkezés kimagasló hatását legjobb mozgással erősíteni. Régi álmom volt, hogy a fogyni vágyóknak segítsek a sport által is testsúlyt csökkenteni, formálódni, erősödni, valamint tartás-, és más egészségügyi problémákat orvosolni az edzés pozitív hatásai segítségével. Fitnesz-testépítés sportoktatóként 2016 év elején végeztem és rövidesen el is kezdtem foglalkozni vele. 
A hozzám forduló vendégek problémáinak 80 %-án jómaga is átmentem, így saját tapasztalataim és tanulmányaim alapján egyaránt tudok segíteni."Keszei Zsuzsanna vagyok, életmód tanácsadó és fitnesz-testépítés sportoktató. Munkahelyi pályafutásom nagy részét az állami szektorban töltöttem és mindvégig nagy álmom volt, hogy a hobbim legyen a hivatásom. Gyermekként a fejembe vettem, hogy az emberek egészségét akarom javítani, valamint segíteni súlyproblémákkal küzdőknek egészséges keretek között fogyási céljaik megvalósításában. Eza gyerekkori álmom az évek során csak erősödött. Életmód tanácsadó és terapeuta diplomámat 2008-ban szereztem és hosszú időn keresztül szeretteim, barátaim körében használtam az egyetemen és a későbbiekben megszerzett tudást. Majd pontosan az ő hatásukra kezdtem el hivatalosan is foglalkozni az emberek egészségével. Vendégeim 80 %-a azzal a célkitűzéssel keres fel, hogy fogyni szeretne és nagyjából 20 %-uk akar erősödni, súlyt (izmot) felszedni. Az első találkozáskor gyakran felmerülnek egyéb problémák is, amelyeket szintén orvosolni szoktunk, ilyenek például az enerváltság, alvászavar, elalvási gondok, éjszakai felébredés, hormonális problémák és számos más tünet. Szerencsére óriási sikereket érünk el, közös munkával és együttműködéssel. Az egészséges, genetikai táplálkozás a siker 70 %-át jelenti. A maradék 30 % pedig a sport. Tehát az egészséges és tudatos étkezés kimagasló hatását legjobb mozgással erősíteni. Régi álmom volt, hogy a fogyni vágyóknak segítsek a sport által is testsúlyt csökkenteni, formálódni, erősödni, valamint tartás-, és más egészségügyi problémákat orvosolni az edzés pozitív hatásai segítségével. Fitnesz-testépítés sportoktatóként 2016 év elején végeztem és rövidesen el is kezdtem foglalkozni vele. 
A hozzám forduló vendégek problémáinak 80 %-án jómaga is átmentem, így saját tapasztalataim és tanulmányaim alapján egyaránt tudok segíteni."
Vissza az előző oldalra!
Homefit fitnesz terem - Magyar