Elérhetőségek

Homefit fitnesz terem

Cím: 9700 Szombathely,
Zanati út 4/A
Telefon: +36208007676
Mobil: +36208007676
E-mail: lilla509@gmail.com
További információk

Tulajdonos, vezető

Horváth Lilla

email: lilla509@gmail.com

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

A Homefit terem csak a csoportos órák időpontjában tart nyitva!Átalakulásaink

Nagy Bori

2016 év elején elhatároztam, hogy változtatok az eddigi életemen, és teljes alakreformálásba fogok. Elértem a 115 kilót, ami miatt már jó ideje egy passzív, világfájdalommal teli, befelé forduló lettem. Haragudtam magamra. Nem mozdultam már szinte semerre, szégyelltem, hogy ennyire elhagytam magam. Előtte egy aktív, társaságkedvelő, színes személyiség voltam. Bár mindig is küzdöttem a kilókkal, de most elértem a határaimat. Betegség, magas vérnyomás, depresszió...elért a vég... DÖNTÖTTEM! Nem mehet így tovább!

 

 A módszert még nem tudtam, csak annyit, hogy az egész eddigi életemet átformáló dologba kell kezdenem, és máshogy, mint ahogy azt eddig tettem. Ekkor bukkantam rá Lillára és a programjára. Nem csak a kilókat kezdtem el ledobálni magamról, de segítségével átreformáltuk az étkezési szokásaimat, és a gondolkodásomat is. A táplálkozási tanácsadásokon megtanulhattuk, hogy  nagyobb koplalás-éheztetés nélkül is pöröghetnek le rólunk a kilók, ha tudjuk mikor,mit, milyen mennyiségben kell ennünk. A pszichológiai tanácsadás alatt egy kicsit magunkba láthattunk szakmai szempontból, és hasznos dolgokat tudhattunk meg a rosszul berögzült, mindennapi szokásainkról.

Tudom, hogy sok- sok küzdéssel, lemondással jár mindez, de megtaláltam azt az egyensúlyt, arany középutat az órákon, ahol a kemény edzés és az e-közbeni szórakozás kiegészíti egymást.  Jó a társaság, barátságos környezet és arcok vesznek körül, akik segítenek átlendülni a nehézségeken. Úgy gondolom, hogy a változatos edzések, a gondoskodó edzők pozitív motivációja, a csoportos jó hangulatú órák, a közös cél, a motiváció amit kapunk, vagy épp adunk egymásnak – EZEK EGYÜTTESEN MINDANNYIUNK SIKERE. Ami biztos: a kitartásunk az, ami példamutató lehet bárki részére.

2016 februártól-szeptemberig 20 kg súlytól sikerült megszabadulnom, ami 90% -ban zsírveszteség.  A munka, amit eddig megtettem nem csak az alakomon és ruhaméretemen, hanem a személyiségem pozitív (vissza)változásán is meglátszik. Újra nyitottam a környezetem felé, mosolyogtam, társaságba kezdtem járni, egyre boldogabbnak kezdtem magam érezni, és ami a legfontosabb, elkezdtem magam újra szeretni és elfogadni olyannak amilyen vagyok. Persze mindezt úgy, hogy megpróbálom magamból kihozni a legjobbat! Lehet, hogy nem lett belőlem 8 hónap küzdés után szupermodell, de mind a lelkem, mind a szellemem és nem utolsó sorban testem is átformáltam.

Ezt az eredményt nélkületek nem sikerült volna elérni. Természetesen folytatom utam a zászlótok alatt, köszönöm mindhármatoknak a lehetőséget, a támogatást, a segítséget.

Magunknak annyit üzennék: KITARTÁS, FEGYELEM és HAJRÁ MINDENKI! :)
Vissza az előző oldalra!
Homefit fitnesz terem - Magyar