Elérhetőségek

Homefit fitnesz terem

Cím: 9700 Szombathely,
Zanati út 4/A
Telefon: 36302772337
Mobil: +36302772337
E-mail: lilla509@gmail.com
További információk

Tulajdonos, vezető

Horváth Lilla

tel: +36 30 277 2337
email: lilla509@gmail.com

 

Bejelentkezés: Telefonos időpont egyeztetés alapján.

Nyitvatartás

Nyitvatartás

A Homefit terem csak a csoportos órák időpontjában tart nyitva!Átalakulásaink

Dorka

Dorka

2015 nyarán úgy éreztem, hogy változtatásra lesz szükség az életemben.  Jó pár kiló felszaladt rám az elmúlt évek során és már nem éreztem jól magam a bőrömben.  Egy barátnőm már hónapok óta járt a Lilla edzéseire és én mindaddig irigykedve néztem, hogy változik hétről hétre, úgyhogy eldöntöttem, hogy kipróbálom én is. Bátran mondhatom, hogy életem legjobb döntései közé sorolhatom az utóbbit.

Az edzések során lépésről lépésre megtanultam minden gyakorlatot helyesen elvégezni és alkalomról alkalomra azt vettem észre, hogy egyre jobban és többet bírok, ami hatalmas büszkeséggel töltött el. Táplálkozási tanácsadásokon megtanultam, hogyan kell helyesen étkezni ,és beépítettem a Herbalife shake-et és fehérjecsokit az étrendembe. Amennyiben pedig bármi kérdés merült volna fel bennem bátran fordulhattam/fordulhatok edzőim felé.  A helyes étkezés és a változatos edzéseknek köszönhetően mára már -14 kiloval kevesebbet mutat a mérleg, viszont ami a legfontosabb, hogy a testösszetétel méréseknek köszönhetően azt is tudom, hogy javarészt a zsírból nem pedig az izomból vesztettem.

A Homefit csapatának köszönhetően nem csak sok-sok kilótól szabadultam meg, hanem visszatért az önbizalmam és rengeteg új barátra tettem szert!

KÖSZÖNÖM NEKTEK!
Vissza az előző oldalra!
Homefit fitnesz terem - Magyar