Elérhetőségek

Homefit fitnesz terem

Cím: 9700 Szombathely,
Zanati út 4/A
Telefon: +36208007676
Mobil: +36208007676
E-mail: lilla509@gmail.com
További információk

Tulajdonos, vezető

Horváth Lilla

email: lilla509@gmail.com

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

A Homefit terem csak a csoportos órák időpontjában tart nyitva!Átalakulásaink

Cseh Patrícia

Cseh Patrícia

Először nem is akartam elindulni a versenyen, csupán egy testösszetétel mérést szerettem volna. Mivel a versenyzők részt vettek táplálkozási tanácsadáson is, ami mindennek az alapja, úgy gondoltam, biztosan tanulok valami újat, ami segíteni fog a fogyásban, ezért végül beneveztem. Nos, határozottan mondhatom, hogy volt mit tanulni.

Először is, rá kellett szoknom a napi ötszöri étkezésre. Szeretek enni, de komolyan mondom, nem volt könnyű. Voltak napok, amikor tízórainál, uzsonnánál úgy éreztem, én ezt nem bírom megenni, ettől biztosan csak hízni fogok, hiszen nem vagyok éhes! De letuszkoltam. A legjobb az volt benne, hogy soha nem voltam igazán éhes, hiszen mire megéheztem volna, jött is a következő étkezés. Vacsorázni sem úgy ültem le, hogy fel akartam falni egész hűtőt. Segítségül a Herbalife fehérjecsokit ettem, uzsonnára vagy tízóraira, illetve a shaket, azt ritkabban, de reggelire vagy edzés után!:)

Tartottam az étkezést, tartottam az edzéseket és ahogy teltek a hetek , egyre motiváltabb lettem. Akkor jöttem igazán bele, mikor éreztem azt, hogy megerősödtem , nagyobb súlyokkal tudtam dolgozni, a feladatokat, amiket 3 héttel korábban félig sem bírtam, könnyedén végigcsináltam. Ez rengeteg erőt és motivációt adott. Közben jöttek az ismerőseim meglepve, hogy: “Patti, te fogytál? Főőőleg az arcodon látszik, sokkal kisebb lett a fejed!”

A 3-4-5-ik ilyen megjegyzés után kezdtem elhinni, hogy tényleg kezd látszani valamiféle változás.

Már az első köztes mérésen is leesett az állam, de az utolsóval nagyon elégedett voltam. Végül a 8 hét alatt fogytam 2,5 kg-ot, megszabadultam 4,1% testzsírtól(az elején 2-re sem mertem volna fogadni) és 0,9kg izmot építettem fel. Kevésnek tűnik az a néhány leadott kiló , de nekem hatalmas változást jelentett.

Végül az eredményhirdetésnél kiderült, hogy éppencsak lecsúszva a dobogóról, 4-ik helyezett lettem, pedig indulni sem akartam a versenyen.

Az étkezéseket azóta is tartom, ebéden kívűl mindent magamnak készítek, mindig odafigyelve az összetevőkre. Sokkal-sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

Nagyon hálás vagyok érte a Homefit lányainak, ez hatalmas részben az ő érdemük! 

 
Vissza az előző oldalra!
Homefit fitnesz terem - Magyar